Türkiye Şampiyonu Mersinli Sporcular İzmir'de

Spor 23.01.2024 - 09:36, Güncelleme: 23.01.2024 - 09:36 872+ kez okundu.
 

Türkiye Şampiyonu Mersinli Sporcular İzmir'de

Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun 2024 faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen "Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası", İzmir'de düzenlendi.
İzmir’de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda Mersinli sporcular madalya kazandı. Mersin Sporcu Eğitim Merkezi Sporcularından Işıl Işıklı 13-14 yaş kategorisinde, Janset Neva Boy ve Elvin Ovacıklı 13-14 yaş Senkronize kategorisinde, İbrahim Aysu ve Eymen Çağdaş Akarca 13-14 yaş Senkronize kategorisinde, Ege Özel ve Bayram Ali Oçakoğlu 15-16 yaş Senkronize kategorisinde Türkiye 2. si olarak 7 gümüş madalya kazandı.   Mersin Gençlik ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir,”Mersin SEM Sporcularımız ve onların başarılarında büyük pay sahibi olan Antrenörümüz Kenan Akdemiri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.” dedi          
Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun 2024 faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen "Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası", İzmir'de düzenlendi.

İzmir’de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda Mersinli sporcular madalya kazandı.

Mersin Sporcu Eğitim Merkezi Sporcularından Işıl Işıklı 13-14 yaş kategorisinde, Janset Neva Boy ve Elvin Ovacıklı 13-14 yaş Senkronize kategorisinde, İbrahim Aysu ve Eymen Çağdaş Akarca 13-14 yaş Senkronize kategorisinde, Ege Özel ve Bayram Ali Oçakoğlu 15-16 yaş Senkronize kategorisinde Türkiye 2. si olarak 7 gümüş madalya kazandı.
 
Mersin Gençlik ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir,”Mersin SEM Sporcularımız ve onların başarılarında büyük pay sahibi olan Antrenörümüz Kenan Akdemiri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.” dedi
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.