Tarsus’ta trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2024 - 17:30, Güncelleme: 27.07.2024 - 20:07 742+ kez okundu.
 

Tarsus’ta trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı

Tarsus’ta trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı
Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Y.Y.’nin kullandığı 27 BCS 33 plakalı otomobil, otoyol Damlama mevki Pozantı-Tarsus istikametinde ilerlerken, bilinmeyen bir nedenle önünde Bekir Varlı’nın sürücülüğünü yaptığı 68 BF 168 plakalı otomobile arkadan çarptı. Şiddetli çarpışma neticesinde her iki araçta yoldan çıkarak orta refüje savruldu.Kazada, sürücü Bekir Varlı (51) yaşamını yitirirken, 5 kişi ise yaralandı. Olay yerine sağlık, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Tarsus’ta trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı
Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Y.Y.’nin kullandığı 27 BCS 33 plakalı otomobil, otoyol Damlama mevki Pozantı-Tarsus istikametinde ilerlerken, bilinmeyen bir nedenle önünde Bekir Varlı’nın sürücülüğünü yaptığı 68 BF 168 plakalı otomobile arkadan çarptı. Şiddetli çarpışma neticesinde her iki araçta yoldan çıkarak orta refüje savruldu.
Kazada, sürücü Bekir Varlı (51) yaşamını yitirirken, 5 kişi ise yaralandı. Olay yerine sağlık, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.