Tarsus’ta kitapçıda yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2024 - 13:00, Güncelleme: 21.09.2024 - 12:48 534 kez okundu.
 

Tarsus’ta kitapçıda yangın

Tarsus’ta kitapçıda yangın
MERSİN (İHA) – Mersin’de bir kitapçıda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Dükkanın depo ve mağaza kısmında maddi hasar oluştu.Tarsus ilçesi Şehit Mustafa Mahallesi Uğur İşhanı’nda faaliyet yürüten kitapçı dükkanının üst katında bulunan depo kısmında yangın çıktı. Jeneratörden çıktığı tahmin edilen yangına önce iş yeri sahipleri müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri alevleri tamamen söndürdü. Dükkanın depo ve mağaza kısmının zarar gördüğü yangında aynı katta bulunan spor salonunda da maddi zarar meydana geldi.Olay anında itfaiye ekipleri, üst katta ikamet eden bir kişiyi merdivenle tahliye etti. Şans eseri yaralananın olmadığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Tarsus’ta kitapçıda yangın
MERSİN (İHA) – Mersin’de bir kitapçıda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Dükkanın depo ve mağaza kısmında maddi hasar oluştu.
Tarsus ilçesi Şehit Mustafa Mahallesi Uğur İşhanı’nda faaliyet yürüten kitapçı dükkanının üst katında bulunan depo kısmında yangın çıktı. Jeneratörden çıktığı tahmin edilen yangına önce iş yeri sahipleri müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri alevleri tamamen söndürdü. Dükkanın depo ve mağaza kısmının zarar gördüğü yangında aynı katta bulunan spor salonunda da maddi zarar meydana geldi.
Olay anında itfaiye ekipleri, üst katta ikamet eden bir kişiyi merdivenle tahliye etti. Şans eseri yaralananın olmadığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.