Sulama kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2024 - 19:02, Güncelleme: 03.10.2024 - 17:14 538 kez okundu.
 

Sulama kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı

Sulama kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı
Mersin’in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşen inek, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.İlçeye bağlı Mahmutağa Mahallesi’nde Hasan D. adlı çiftçiye ait inek sulama kanalına düştü. İneğin kanaldan çıkamaması üzerine köylüler kurtarma çalışması başlattı. Boynuna ve ayaklarına bağlanan iple traktör yardımı ile çekilerek sudan çıkarılmaya çalışılan inek bir türlü çıkarılamayınca Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibinden yardım istendi. İtfaiye ekipleri köye gelerek, sulama kanalına düşen ineği kurtardı.
Sulama kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı
Mersin’in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşen inek, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
İlçeye bağlı Mahmutağa Mahallesi’nde Hasan D. adlı çiftçiye ait inek sulama kanalına düştü. İneğin kanaldan çıkamaması üzerine köylüler kurtarma çalışması başlattı. Boynuna ve ayaklarına bağlanan iple traktör yardımı ile çekilerek sudan çıkarılmaya çalışılan inek bir türlü çıkarılamayınca Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibinden yardım istendi. İtfaiye ekipleri köye gelerek, sulama kanalına düşen ineği kurtardı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.