Mersin Spor Kulübü, Manisa Basket maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:38 56 kez okundu.
 

Mersin Spor Kulübü, Manisa Basket maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Mersin Spor Kulübü, Manisa Basket maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Mersin Spor Kulübü (MSK), hafta sonu konuk edeceği Manisa Basket maçı hazırlıklarını sürdürdü. Başantröner Can Sevim, taraftarın da desteğiyle galip geleceklerine yürekten inandıklarını söyledi.Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ve Aliağa Petkimspor galibiyetleriyle hızlı bir giriş yapan MSK, güçlü rakibi Karşıyaka karşısında aldığı mağlubiyeti unutturmak istiyor. Hafta sonu Manisa Basket’i ağırlayacak Mersin temsilcisi, hazırlıklarına devam etti."İç sahada oynanacak maçların ayrı bir önemi var"Servet Tazegül Spor Salonu’nda 27 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşmaya ’tek hedef galibiyet’ parolasıyla çıkacak MSK’nın başantrenörü Can Sevim, sezon sonunda belirledikleri hedefe ulaşabilmek için tüm maçların önem taşıdığını, ancak iç sahada oynanacak müsabakaların ayrı bir önemi olduğunu ifade etti. Manisa Basket karşısında kazanmak istediklerini belirten Sevim, taraftarın da desteğiyle galip geleceklerine yürekten inandıklarını kaydetti.
Mersin Spor Kulübü, Manisa Basket maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Mersin Spor Kulübü (MSK), hafta sonu konuk edeceği Manisa Basket maçı hazırlıklarını sürdürdü. Başantröner Can Sevim, taraftarın da desteğiyle galip geleceklerine yürekten inandıklarını söyledi.
Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ve Aliağa Petkimspor galibiyetleriyle hızlı bir giriş yapan MSK, güçlü rakibi Karşıyaka karşısında aldığı mağlubiyeti unutturmak istiyor. Hafta sonu Manisa Basket’i ağırlayacak Mersin temsilcisi, hazırlıklarına devam etti.

"İç sahada oynanacak maçların ayrı bir önemi var"
Servet Tazegül Spor Salonu’nda 27 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşmaya ’tek hedef galibiyet’ parolasıyla çıkacak MSK’nın başantrenörü Can Sevim, sezon sonunda belirledikleri hedefe ulaşabilmek için tüm maçların önem taşıdığını, ancak iç sahada oynanacak müsabakaların ayrı bir önemi olduğunu ifade etti. Manisa Basket karşısında kazanmak istediklerini belirten Sevim, taraftarın da desteğiyle galip geleceklerine yürekten inandıklarını kaydetti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.