Mehmet İlvan LGS ‘de 500 tam puanla zirvede

Eğitim 28.06.2024 - 16:48, Güncelleme: 28.06.2024 - 16:48 813+ kez okundu.
 

Mehmet İlvan LGS ‘de 500 tam puanla zirvede

Mersin Erdemli Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu öğrencisi Mehmet İlvan, 2023-2024 eğitim öğretim yılı LGS sınavında büyük bir başarıya imza attı.
 Erdemli Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu öğrencisi Mehmet İlvan, LGS'de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye genelinde yüzde 0,01'lik dilime girmeyi başardı. İlvan'ın başarısının okul için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Okul Müdürü Mehmet ERGİN," yaptığı açıklamada ;Okul müdür yardımcısı İsmail KARADEMİR’in 8.sınıfları okutan öğretmenlerimizle düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılar ve LGS ye girecek olan öğrencilerle ilgilenmesi ve motive etmesi sonuç verdi. Mehmet İLVAN adlı öğrencimiz LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alıp Türkiye Birincisi oldu. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencimiz Mehmet İLVAN’ı yürekten kutluyor, eğitim hayatında başarılar diliyoruz" dedi. Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük ise Mehmet İlvan'ın başarısını sosyal medya hesabından kutlayarak başarılarının devamını diledi.
Mersin Erdemli Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu öğrencisi Mehmet İlvan, 2023-2024 eğitim öğretim yılı LGS sınavında büyük bir başarıya imza attı.

 Erdemli Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu öğrencisi Mehmet İlvan, LGS'de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye genelinde yüzde 0,01'lik dilime girmeyi başardı.

İlvan'ın başarısının okul için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Okul Müdürü Mehmet ERGİN," yaptığı açıklamada ;Okul müdür yardımcısı İsmail KARADEMİR’in 8.sınıfları okutan öğretmenlerimizle düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılar ve LGS ye girecek olan öğrencilerle ilgilenmesi ve motive etmesi sonuç verdi. Mehmet İLVAN adlı öğrencimiz LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alıp Türkiye Birincisi oldu. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencimiz Mehmet İLVAN’ı yürekten kutluyor, eğitim hayatında başarılar diliyoruz" dedi.

Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük ise Mehmet İlvan'ın başarısını sosyal medya hesabından kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.