Halk Kart’ın temmuz ayı tutarları hesaplara yatırıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2024 - 18:30, Güncelleme: 31.07.2024 - 18:04 834+ kez okundu.
 

Halk Kart’ın temmuz ayı tutarları hesaplara yatırıldı

Halk Kart’ın temmuz ayı tutarları hesaplara yatırıldı
Mersin Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için hayata geçirdiği ’Halk Kart’ uygulamasının temmuz ayı tutarları hesaplara yatırıldı.Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen uygulama ile dar gelirli ailelerin temel ihtiyaç ve gıda maddelerinin karşılanmasına imkan sunulurken, alışverişin yapıldığı anlaşmalı market ve bakkallar ile Mersin esnafının kazanç sağlamasına da katkı sunuluyor.Bu kapsamda temmuz ayında uygulamadan 8 bin 745 kişi faydalandı. 5 bin 415 kişinin hesabına 450 TL, 3 bin 330 kişinin hesabına 750 TL yatırılmak üzere, 8 bin 745 kişinin hesabına toplamda 4 milyon 934 bin 250 lira yatırıldı.
Halk Kart’ın temmuz ayı tutarları hesaplara yatırıldı
Mersin Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için hayata geçirdiği ’Halk Kart’ uygulamasının temmuz ayı tutarları hesaplara yatırıldı.
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen uygulama ile dar gelirli ailelerin temel ihtiyaç ve gıda maddelerinin karşılanmasına imkan sunulurken, alışverişin yapıldığı anlaşmalı market ve bakkallar ile Mersin esnafının kazanç sağlamasına da katkı sunuluyor.
Bu kapsamda temmuz ayında uygulamadan 8 bin 745 kişi faydalandı. 5 bin 415 kişinin hesabına 450 TL, 3 bin 330 kişinin hesabına 750 TL yatırılmak üzere, 8 bin 745 kişinin hesabına toplamda 4 milyon 934 bin 250 lira yatırıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.