Erdemlililer Derneği'nde Demir'e Eren Bülbül Teşekkürü

Gündem 26.06.2024 - 18:27 970+ kez okundu.
 

Erdemlililer Derneği'nde Demir'e Eren Bülbül Teşekkürü

Erdemlililer Derneği Başkanı Ali Gölcük ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret etti.
Merkezi mersin'de bulunan Erdemlililer Derneği Başkanı Ali Gölcük ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret etti. Şehit Eren Bülbül 'ün şehadetinin 7. yıl dönümünde gerçekleşen ziyarette Erdemlililer Derneği Başkanı Av.Ali Gölcük , Erdemlinin Sorkun Mahallesinde yapımı gerçekleşen ve vatandaşların hizmetine sunulan Eren Bülbül Gençlik Merkezi'nin Erdemli'ye kazandırılmasında yaptığı çalışmalar ve destekler için teşekkür etti. Dernek Başkanı Gölcük yaptığı açıklamada , '' Henüz 15 yaşındayken 2017 yılında Karadenizin yaylalarında şehit edilen Eren Bülbül evladımızın Akdeniz'de Torosların zirvesinde Sorkun yaylamızda isminin yaşatılmasına vesile olan bu Merkez'de yüreği vatan sevgisi ile millet sevgisi ile bayrak sevgisi ile dolu nice Eren'lerin yetişmesine vesile olmasını diliyor katkılarınızdan dolayı size ve nezdinizde tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Eren Bülbül evladımızı da rahmetle anıyor mekanı cennet olsun diliyorum '' dedi. İl Müdürü Ökkeş Demir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek , '' Eren Bülbül'ü şehadetinin 7. yılında rahmetle anıyorum , mekanı cennet olsun.Sizlerle hep istişare halinde olduk.Bu merkezin bizim için de önemi büyük .Erdemli ilçemize yatırımlarımız sürecek. Kapalı Spor Salonu ve Şehir Stadını yenileyeceğiz , yeni bir Gençlik Merkezi'ni Şehir Merkezinde açacağız , sizler ile iletişim halinde güzel çalışmalara imza atacağız inşallah teşekkkür ediyorum '' dedi. Ziyarette Başkan Gölcük'e Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Abacı , Ferdi Çokkeser , Aytur Gezer , Dernek Genel sekreteri Ümmühan Kılıç , Üyeler Ahmet Kafa , Nedim Akgedik , Mustafa Ercan , Ömer Gılıç  ve Serdar Çukur eşlik etti. Ziyaret sonunda Başkan Gölcük , İl Müdürü Demir'e teşekkkür plaketi verdi ve hatıra  fotoğrafı çektirildi.  
Erdemlililer Derneği Başkanı Ali Gölcük ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret etti.

Merkezi mersin'de bulunan Erdemlililer Derneği Başkanı Ali Gölcük ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret etti.

Şehit Eren Bülbül 'ün şehadetinin 7. yıl dönümünde gerçekleşen ziyarette Erdemlililer Derneği Başkanı Av.Ali Gölcük , Erdemlinin Sorkun Mahallesinde yapımı gerçekleşen ve vatandaşların hizmetine sunulan Eren Bülbül Gençlik Merkezi'nin Erdemli'ye kazandırılmasında yaptığı çalışmalar ve destekler için teşekkür etti.

Dernek Başkanı Gölcük yaptığı açıklamada , '' Henüz 15 yaşındayken 2017 yılında Karadenizin yaylalarında şehit edilen Eren Bülbül evladımızın Akdeniz'de Torosların zirvesinde Sorkun yaylamızda isminin yaşatılmasına vesile olan bu Merkez'de yüreği vatan sevgisi ile millet sevgisi ile bayrak sevgisi ile dolu nice Eren'lerin yetişmesine vesile olmasını diliyor katkılarınızdan dolayı size ve nezdinizde tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Eren Bülbül evladımızı da rahmetle anıyor mekanı cennet olsun diliyorum '' dedi.

İl Müdürü Ökkeş Demir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek , '' Eren Bülbül'ü şehadetinin 7. yılında rahmetle anıyorum , mekanı cennet olsun.Sizlerle hep istişare halinde olduk.Bu merkezin bizim için de önemi büyük .Erdemli ilçemize yatırımlarımız sürecek. Kapalı Spor Salonu ve Şehir Stadını yenileyeceğiz , yeni bir Gençlik Merkezi'ni Şehir Merkezinde açacağız , sizler ile iletişim halinde güzel çalışmalara imza atacağız inşallah teşekkkür ediyorum '' dedi.

Ziyarette Başkan Gölcük'e Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Abacı , Ferdi Çokkeser , Aytur Gezer , Dernek Genel sekreteri Ümmühan Kılıç , Üyeler Ahmet Kafa , Nedim Akgedik , Mustafa Ercan , Ömer Gılıç  ve Serdar Çukur eşlik etti.

Ziyaret sonunda Başkan Gölcük , İl Müdürü Demir'e teşekkkür plaketi verdi ve hatıra  fotoğrafı çektirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.