Dikkatsizlik kazalara neden oldu: O anlar güvenlik kamerasında

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2024 - 10:02, Güncelleme: 22.10.2024 - 09:36 127 kez okundu.
 

Dikkatsizlik kazalara neden oldu: O anlar güvenlik kamerasında

Dikkatsizlik kazalara neden oldu: O anlar güvenlik kamerasında
Mersin’de kavşaktan dikkatsiz geçen ve dönüş yapan araç sürücüleri kazaya neden olurken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Kazalar, Mersin-Antalya D-400 kara yolunda Erdemli ilçesi Çeşmeli Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ’U’ dönüşü yapan 33 AJC 597 plakalı otomobil ile 34 GRG 943 plakalı araç çarpıştı. Aynı bölgede benzer bir kaza daha yaşandı. Kavşaktan geçmek için hareket eden hafif ticari araca, ana yoldan gelen bir otomobil çarptı. Kazalarda 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Bölgede jandarma ekipleri tedbir alıp inceleme yaparken, itfaiye de gaz sızıntısına karşı otomobillerden birine gerekli müdahaleyi yaptı.Her iki kaza anı da güvenlik kamerasına yansırken, görüntüler dikkatsizlikleri gözler önüne serdi.
Dikkatsizlik kazalara neden oldu: O anlar güvenlik kamerasında
Mersin’de kavşaktan dikkatsiz geçen ve dönüş yapan araç sürücüleri kazaya neden olurken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kazalar, Mersin-Antalya D-400 kara yolunda Erdemli ilçesi Çeşmeli Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ’U’ dönüşü yapan 33 AJC 597 plakalı otomobil ile 34 GRG 943 plakalı araç çarpıştı. Aynı bölgede benzer bir kaza daha yaşandı. Kavşaktan geçmek için hareket eden hafif ticari araca, ana yoldan gelen bir otomobil çarptı. Kazalarda 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Bölgede jandarma ekipleri tedbir alıp inceleme yaparken, itfaiye de gaz sızıntısına karşı otomobillerden birine gerekli müdahaleyi yaptı.
Her iki kaza anı da güvenlik kamerasına yansırken, görüntüler dikkatsizlikleri gözler önüne serdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.