Böyle Başkan Düşman Başına !

Gündem 09.07.2024 - 11:34 1204+ kez okundu.
 

Böyle Başkan Düşman Başına !

Mersin Sağlık-Sen Ünüversite Şube Başkanı Sami Yener , hakkındaki idddialarla '' Böyle Başkan Düşman Başına '' dedirtti.
Mersin Sağlık-Sen Mersin Üniversitesi Şube Başkanı Sami Yener , kendisinden yardım talebinde bulunan üyesine yaşattığı iddia edilen olaylarla gündem oldu. Yener , Sağlık-Sen Üniversite Şubesinde üyesi olan Rabia Toprak'ın özlük hakları ile ilgili mağduriyeti için yardım talebinde bulunması üzerine yaptıkları Mersin kamuoyunda gündem oluşturdu. Hukuki destek talebinde bulunan Rabia Toprak'ı Sendikanın Genel Merkez'de ve Mersin'de anlaşmalı Avukatları var iken harici özel bir avukata yönlendiren Yener , Rabia Toprak'ın iddiasına göre 10 binlerce TL zarara uğramasına vesile oldu. iddialara göre Sami Yener , Rabia Toprak'ı önce sendikaın avukatları çok yoğun dilekçen dosyan araya gider kaybolur tanıdığımın kızı diyerek özel bir Avukata götürür.Avukatla anlaştırır.Sonradan Avukat 30 bin TL gibi bir ücret taleb eder , durumu Sami Yener le paylaşır . Sami Yener Ben hallederim merak etme der. Defaatle farklı şekillerde Rabia Toprak'tan ücret talep edilir ve tahsil edilir.En sonunda Sami Yener beni de dolandırdı der ve işin içinden sıyrılır (!) Sonrasında tekrar en başa dönülür ve çok yoğun ,meşgul (! ) olan Sendika Avukatlarına dönülür.Olan Rabia Toprak'a olur.  Rabia Toprak , olayların içinden çıkılamaz bir hale gelmesi ve çaresiz kalması üzerine yaşadıklarını Sağlık-Sen Genel Merkezine bir dilekçe ve belgeleri ile göndermesi ile olay farklı bir boyuta taşındı. Gözler şimdi de Sağlık-Sen Genel Merkezi ve Disiplin Kurulunun alacağı karar yada kararlara çevrildi.  
Mersin Sağlık-Sen Ünüversite Şube Başkanı Sami Yener , hakkındaki idddialarla '' Böyle Başkan Düşman Başına '' dedirtti.

Mersin Sağlık-Sen Mersin Üniversitesi Şube Başkanı Sami Yener , kendisinden yardım talebinde bulunan üyesine yaşattığı iddia edilen olaylarla gündem oldu.

Yener , Sağlık-Sen Üniversite Şubesinde üyesi olan Rabia Toprak'ın özlük hakları ile ilgili mağduriyeti için yardım talebinde bulunması üzerine yaptıkları Mersin kamuoyunda gündem oluşturdu.

Hukuki destek talebinde bulunan Rabia Toprak'ı Sendikanın Genel Merkez'de ve Mersin'de anlaşmalı Avukatları var iken harici özel bir avukata yönlendiren Yener , Rabia Toprak'ın iddiasına göre 10 binlerce TL zarara uğramasına vesile oldu.

iddialara göre Sami Yener , Rabia Toprak'ı önce sendikaın avukatları çok yoğun dilekçen dosyan araya gider kaybolur tanıdığımın kızı diyerek özel bir Avukata götürür.Avukatla anlaştırır.Sonradan Avukat 30 bin TL gibi bir ücret taleb eder , durumu Sami Yener le paylaşır . Sami Yener Ben hallederim merak etme der. Defaatle farklı şekillerde Rabia Toprak'tan ücret talep edilir ve tahsil edilir.En sonunda Sami Yener beni de dolandırdı der ve işin içinden sıyrılır (!)

Sonrasında tekrar en başa dönülür ve çok yoğun ,meşgul (! ) olan Sendika Avukatlarına dönülür.Olan Rabia Toprak'a olur. 

Rabia Toprak , olayların içinden çıkılamaz bir hale gelmesi ve çaresiz kalması üzerine yaşadıklarını Sağlık-Sen Genel Merkezine bir dilekçe ve belgeleri ile göndermesi ile olay farklı bir boyuta taşındı.

Gözler şimdi de Sağlık-Sen Genel Merkezi ve Disiplin Kurulunun alacağı karar yada kararlara çevrildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.