Altunok, ‘Engelsiz Park’ Projesini Yerinde İnceledi

Dünya 05.12.2023 - 14:42, Güncelleme: 05.12.2023 - 14:42 1112+ kez okundu.
 

Altunok, ‘Engelsiz Park’ Projesini Yerinde İnceledi

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Gazi mahallesi Türkmen Güzeli parkı içerisinde yapımı devam eden ‘Engelsiz Park’ projesini yerinde inceledi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Altunok, "Engelli bireylerimiz için Gazi Mahallesi Türkmen Güzeli parkı içerisinde yapımına devam ettiğimiz ‘Engelsiz Park’ projemizde artık sona yaklaştık.  İlçemiz genelinde yaşayan engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını ve hayata tutunma noktasında yaşadıkları tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız. Her yaş gurubu engelli bireyimizin ihtiyacına cevap verebilecek ‘Engelsiz Park’ projemizi kısa süre içerisinde hizmete açacağız” dedi. Beraberinde Genel Koordinatör Serkan Kirişçioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Koçak ve Enes Buğra Genç ile birlikte yapımı devam eden ‘Engelsiz Park’ projesini yerinde inceleyen Başkan Altunok, çalışmaların bir an evvel tamamlanması için müteahhit firma yetkilileri ve belediye görevlilerine talimatlarda bulunduğu öğrenildi.
Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Gazi mahallesi Türkmen Güzeli parkı içerisinde yapımı devam eden ‘Engelsiz Park’ projesini yerinde inceledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Altunok, "Engelli bireylerimiz için Gazi Mahallesi Türkmen Güzeli parkı içerisinde yapımına devam ettiğimiz ‘Engelsiz Park’ projemizde artık sona yaklaştık.  İlçemiz genelinde yaşayan engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını ve hayata tutunma noktasında yaşadıkları tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız. Her yaş gurubu engelli bireyimizin ihtiyacına cevap verebilecek ‘Engelsiz Park’ projemizi kısa süre içerisinde hizmete açacağız” dedi.

Beraberinde Genel Koordinatör Serkan Kirişçioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Koçak ve Enes Buğra Genç ile birlikte yapımı devam eden ‘Engelsiz Park’ projesini yerinde inceleyen Başkan Altunok, çalışmaların bir an evvel tamamlanması için müteahhit firma yetkilileri ve belediye görevlilerine talimatlarda bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.